Dragoste si pedeapsa Episodul 46 VIDEO
DRAGOSTE SI PEDEAPSA EPISODUL 46 VIDEO - DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 46 VIDEO ONLINE

DRAGOSTE SI PEDEAPSA EP 46 ONLINE SUBTITRAT
Nu uitati sa ma votati dand click AICI si introducand codul de siguranta . MULTUMESC !


PARTEA 1


PARTEA 2A TREIA PARTE
A PATRA PARTEA CINCEA PARTE

A SASEA PARTE


.....................................................................................................................................................................

Traducere episodul 46
Yasemin se trezeşte şi vede eşarfa şi ea înţelege imediat că îi aparţine lui Yavuz.

Savaş primeşte telefon de la Yasemin care îi spune că Yavuz a fost în casă. El fuge la Yasemin fără a spune celor din casă ce s-a întâmplat. Savaş este foarte furios pe oamenii de la pază spunându-le că vor plăti pentru asta. El încearcă să o calmeze pe Yasemin, el o întreabă când şi cum a venit Yavuz, Yasemin răspunde că trebuie să fi fost în timpul nopţii şi că a intrat în camera ei.

Şahnur este neliniştită, ea vrea să afle ce s-a întâmplat dar Pala îi spune că totul este în regulă. Şahnur nu este mulţumită de răspuns aşa că ea vrea să plece acasă la Yasemin să afle singură. Dar Pala o opreşte.

Yasemin este şocată ea spune că Yavuz este un om bolnav şi că nu s-a aşteptat ca el să meargă atât de departe. Savaş îşi cere scuze că nu a fost lângă ea. Yasemin spune că nu e vina ta şi ea decide că acolo nu mai este în siguranţă şi că trebuie să se mute la Baldari.

Bora este din cale afară de atent cu Nazan acum că ea este însărcinată. Spune că încearcă să-şi găsească de lucru şi să recâştige încrederea ei.

Savaş este foarte furios şi spune— Fiul meu—

Leyla şi Yasemin nu se simt bine că Yavuz a intrat în casa lor. Yasemin îi spune că a luat decizia corectă mutându-se la Savaş şi că el a avut dreptate că a luat măsuri de siguranţă suplimentare. Yasemin îi spune lui Leyla că şi ea va veni acolo. Leyla ezită pentru început dar până la urmă este deacord.

Savaş o sună pe mama lui şi îi spune că Yasemin, Omer şi Leyla vor locui în casa lor de acuma. Şahnur spune că va pregăti totul pentru ele. Şahnur spune angajaţilor că urmează să vină acolo Yasemin.

Yasemin se pregăteşte pentru mutare, îşi adună lucrurile şi găseşte cutia cu balerină care a fost un cadou de la tatăl ei.

Şahnur spune fetelor din casă că trebuie ca cina să fie una deosebită. Fidan se îngrijorează pentru Cicek dar Şahnur îi spune că va vorbi cu ea Savaş.

Lara este bucuroasă pentru că şcoala ei merge bine. Hakan vrea să ia masa împreună şi îi sugerează şi lui Cicek să-i însoţească.

Fidan o sună pe Nazan s-o întrebe cum se simte. Chiar atunci una dintre fetele din casă pomeneşte numele lui Yasemin şi atunci Fidan îi spune şi ei despre mutarea lui Yasemin.

Şahnur face modificări în camera lui Savaş unde ei vor sta îmtpreună cu Omer.

Yasemin îşi aminteşte zilele petrecute în casa ei cu Savaş.

Savaş află de la Eşref că oamenii care păzeau casa lui Yasemin au primit mâncare care se pare avea ceva în ea pentru a-i adormi. Savaş îşi dă seama că asta nu este o coincidenţă şi că face parte din planul pus la cale de Yavuz. El îi ordonă lui Eşref să-i dea afară pe toţi cei care au păzit casa.

La casa Baldar primirea Yasemin are o primire călduroasă, toţi se bucură de noii oaspeţi.

Cicek primeşte telefon de la Savaş şi el o informează despre mutarea lui Yasemin. Cicek nu se simte bine. Hakan îi spune că dacă Savaş şi Yasemin au decis aşa înseamnă că ei ştiu bine de ce au hotărât să facă aşa. Hakan îi povesteşte lui Cicek despre viaţa lui, despre greutăţile ce le-a avut şi că atunci când este trist ascultă muzică şi îi face lui Cicek cadou, unul din CD-urile lui.

Yavuz o sună pe Ceyda pentru a stabili o întâlnire.ă, în care îi propune să lucreze împreună

La casa Baldar toţi discută, moment în care soseşte Cicek. Ei o invită să vină şi ea să stea cu ei dar refuză spunând că vrea să meargă în camera ei.

Bora îi spune lui Nazan să nu lucreze de loc şi doar să se odihnească şi să se bucure de starea ei. Îi spune că a găsit un job şi că ea poate veni oricând să vadă. Nazan nu ştie ce să creadă dacă să aibă încredere în el sau nu dar Bora îi spune că vechiul Bora nu mai este şi că el o să-i dovedească lucrul ăsta.. El se oferă să pregătească cina. Pe care o va arde şi va comanda de afară. El încearcă să o convingă pe Nazan să îl aducă pe Baran la ei.

Şahnur îl întreabă pe Savaş dacă i-a spus lui Cicek că o să vină Yasemin. El îi răspunde-Da. Pala spune că o să fie dificili pentru ea. Yasemin este deacord şi o întreabă pe Fidan dacă ea este bine la ea în cameră. Fidan spune că merge să vadă.

Cicek îi spune lui Fidan că Savaş are dreptul să stea cu soţia şi copilul lui şi că ea a fost pregătită pentru ziua asta dar cu toate astea acuma că ziua a venit ei îi este foarte greu. Fidan îi spune că chiar dacă îi este greu să vină să stea de vorbă cu ei. Şahnur le arată camerele. Yasemin îi mulţumeşte lui Şahnur. Fetele de la bucătărie vorbesc despre schimbările din casă .

Cina este gata Savaş îi spune lui Yasemin că locul ei este acolo lângă el. Fidan le spune că Cicek nu coboară la masă pentru că nu îi este foame. Yaemin merge să vorbească cu Cicek. Ea îi spune că o înţelege de ce nu vine la masă, că şi ea se simte rău şi că nu ar fi vrut ca lucrurile să evolueze în această direcţie. Cicek îi spune că ea nu înţelege cum a fost convinsă să meargă acolo. Yasemin încearcă să-I explice lui Cicek că lucrurile care i-au făcut dificilă viaţa ei, acum îi fac şi ei dificilă viaţa şi că a avut de-a face cu un astfel de lucru. Cicek întreabă dacă ceva rău I s-a întâmplat, Yasimin îi răspunde spunându-I că ea este bine. Savaş o întreabă pe Yasemin dacă Cicek vine la masă, Yasemin spune că nu ştie că ele au vorbit despre altceva. Ea deasemenea spune că nu are poftă de mâncare că este obosită şi pleacă cu Savaş în camera lor. Acolo Savaş o întreabă dacă se simte bine şi îi spune ce mult o iubeşte.

Cicek ascultă CD-ul primit de la Hakan şi după îl sună şi îi spune că a fost lucrul cel mai plăcut ce l-a făcut în aceea zi. Conversaţia lor este auzită de Pelin care îi reproşează lui Hakan că se pare că şi el este la fel de bucuros când vorbeşte cu Cicek nu numai Lara.

Fetele din casă sunt nemulţumite că nu s-a mâncat ce au gătit şi o critică pe Yasemin şi spune că îi va da multe dureri de cap lui Şahnur că ea nu este ca şi noi, este o femeie modernă.

Savaş coboară cu Omer la micul dejun, Yasemin spune că şi ea va fi gata. Yasemin întreabă dacă Cicek vine la micul dejun. Cicek spune că se grăbeşte, Yasemin spune că încearcă să o înţeleagă dar dacă nu vine lucrurile vor fi şi mai dificile pentru ea. Cicek crede că ea nu are loc la masă, Yasemin îi spune că o să afli dacă este loc numai dacă vii să vezi.

Toţi iau micul dejun. Cicek spune că e bucuroasă că a venit şi că nu se simte ca şi la închisoare şi că nu vrea ca ei să creadă că ea este nefericită.Ea spune că se simte bine alături de ei. Atunci ei spun că toţi o iubesc.

Fidan şi Pala discută despre situaţia din casă şi îi spune lui Pala că ar fi bine ca ei să plece de acolo că a început să fie prea aglomerat. Pala spune că nu I se pare potrivit să plece pentru că a venit Yasemin.

Yasemin încearcă să-i spună lui Şahnur despre ce are şi nu are voie Omer la care Şahnur se supără.

Şahnur e supărată pe Yasemin şi îi spune la Pala că nu o astfel de noră ar fi vrut ea şi e nemulţumită că Savaş a avut o astfel de alegere.. Pala îi spune că ea este soţia lui Savaş şi mama nepotului ei şi îi spune să o facă să se simtă bine în casa lor.

Nazan îl cunoaşte pe Omer. Şahnur o cheamă pe Yasemin la ea în cameră şi îi dă un dar de care Yasemin este foarte bucuroasă.

Nazan îi spune lui Baran că a venit să îl ia cu ea dar lui Baran îi este teamă de Bora şi nu vrea să meargă. Nazan îi promite că totul o să fie în regulă şi că el o să se simtă bine acolo.

Yasemin primeşte telefon de la un angajat care îi vorbeste depre miuncă. Yasemin îi spune lui Savaş că Ceyda îi face greutăţi la agenţie şi că ea l-a sunat pe Yavuz pe la spatele ei. Savaş pune să fie urmărit Yavuz .

Yasemin merge la muncă şi după îi spune lui Savaş parcul în care merge cu Omer, astfel că Savaş realizează că Yavuz merge în acelaş loc în care este Yasemin.

40 comentarii:

 1. Nu stiti cumva cand o sa fie postat episodul 46???Mersi mult

  RăspundeţiȘtergere
 2. dar traducerea?eu am ramas la episodul 42 si nu stiu unde sa mai caut in continuare!te rooooooggg si traducerea la restul episoadelor

  RăspundeţiȘtergere
 3. episodul 46 va fi postat miercuri 23 februarie

  RăspundeţiȘtergere
 4. Salut!Nu inteleg dece nu aveti toate episoadele???sau serialul acum se filmeaza?? Sincer faceti un lucru super!!!!!!!!!!Doar ca se sfirseste cind e mai interesant:-( Ca orice serial dealtfel...E prea putin un episod pe saptamina daca aveti posibilitatea sa postati mai multe.,.,Va rog foarte mult facetine placerea asta:-)CU MULT RESPECT LIUBA MOLDOVA!!!

  RăspundeţiȘtergere
 5. Imi pare rau sa te dezamagesc Liuba , in fiecare marti apare cate un episod

  RăspundeţiȘtergere
 6. salut! auzi cine poate sa imi raspunda si mie subtitrarile cand apar la ep 43,44,45?

  RăspundeţiȘtergere
 7. este foarte misto filmul pacat ca ni se da cu portia, un episod pe saptamana

  RăspundeţiȘtergere
 8. ast cu nerbadare sa vad ep 46 episoadele 44 si 45 le-am vazut deci pe data de 26 va fi postat ep 46 nu dl stoica va multumesc fff mult,daca nu va suparati cand va for aparea traducerea la el 43,44,45 multumesc inca o data.

  RăspundeţiȘtergere
 9. am vazut ep 46 pe atv din turcia yavuz nu l rapeste pe omer doar lasa esarfa de la gatul lui pe pat ,yasemin o sa se mute la savas acasa la sfarsitul ep yavuz se duce dupa yasemin in parc si ca sa o salveze pe yasemin se pune in fata ei si e impuscat .....

  RăspundeţiȘtergere
 10. da, am vazut si eu, doamne am stat cu sufletul la gura.......chiar daca e in turca, am priceput eu ceva. multumesc inca o data dnei care mi-a dat adresa. o zi buna

  RăspundeţiȘtergere
 11. CE SE INTAMPLA DE NU SE MAI POATE VEDEA NICIUN SERIAL ?E VREO PROBLEMA? VA ROG SA-MI RASPUNDETI! MERCI

  RăspundeţiȘtergere
 12. VA MULTUMIM PTR FILM SI VA POT SPUNE CA M-AM INDRAGOSTIT DE SEVAS.

  RăspundeţiȘtergere
 13. DAR CAND VA FII POSTAT EPISOADELE 47 SI 48 ?

  RăspundeţiȘtergere
 14. DACA TE-AI INDRAGOSTIT DE DAVAS........AFLA CA PE DEMIR DIN FILMUL ASI IMPOTRIVA DESTINULUI O SA-L ADORI. INCEARCA SI AI SA VEZI

  RăspundeţiȘtergere
 15. va rog frumos sa imi spuneti cand apare si subtitrarea ep 43.va multumesc

  RăspundeţiȘtergere
 16. va rog sa imi spuneti cand apare ep 44 45 ...traduse va rooooogggg mult

  RăspundeţiȘtergere
 17. imi spune si mie cand apar ep 44,45 si 46 subtitrate,m-am saturat sa caut pe toate site-urile si pe acest site le-am vazut pe toate si acum nu mai sunt rog sa apara cat mai repede...va rog

  RăspundeţiȘtergere
 18. cand se va afisa episodul 46 tradus

  RăspundeţiȘtergere
 19. de ce la ep 46 nu avem si noi traducerea te rugam mult de tot punel ca tu esti salvarea noastra e cel mai tare sait tino tot asa

  RăspundeţiȘtergere
 20. subtitr la ep 45 mai apare vreodata? nu mai zic de ep 46-47-48....ai idee cand va aparea? ms oricum.

  RăspundeţiȘtergere
 21. cand apare subtitrare la ep 46????????????????????

  RăspundeţiȘtergere
 22. domnule Stoica va rog respectuos sa-mi spuneti daca se poate,acum ptr. subtitrarea ep 46 cat trebuie sa asteptam??multumesc....

  RăspundeţiȘtergere
 23. nustiu , cand o sa fie subtitrat o sa fie postat aici . Asa ca aveti rabdare

  RăspundeţiȘtergere
 24. vreau sa aflu si eu cand va fi ep 46 subtitrat..si chiar mai multe dak se poate ...Ms !!!

  RăspundeţiȘtergere
 25. va rog subtitrati si celelalte episoade ca pana apar la tv ne apuca toamna. nu mai rezist, am ajuns la ep 46. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rooooooooooooooooog. sunteti super tari. tineti-o tot asa

  RăspundeţiȘtergere
 26. e foarte interesant filmul dar nu inteleg de ce stati sa vedeti filmul aici doar cate un episod pe saptamana cand sunt toate episoadele pe www.peteava.ro singurul dezavantaj este cu subtitrarea le subtitreaza prea greu din pacate:(:(. oricum toata lumea care subtitreaza face o treaba buna. vizionare placuta tuturor :)

  RăspundeţiȘtergere
 27. va rog mult sa dati subtitrarea la ep.46 si 47 ca sunt fffff interesante.multumesc mult.

  RăspundeţiȘtergere
 28. f frumos film,multumim pt tot,asteptam traducerea ep urmatoare!

  RăspundeţiȘtergere
 29. LIVIU <> sunteti cel mai tare,cu aceleas cometariu ca-si ceilalti e pre putin un ep pe saptamana si ep 46 cand vom avea sub.va multumim mult.

  RăspundeţiȘtergere
 30. Daca dureaza atat de mult traducerea, o sa vedem filmul pe Kanal D, ca acolo sapt viitoare se difuzeaza ep 37 si 38!

  RăspundeţiȘtergere
 31. nu exista traducere la ep 46?

  RăspundeţiȘtergere
 32. cand se pune subtitrarea???? va rugam frumos. E super serialul asta!

  RăspundeţiȘtergere
 33. dl.STOICA ati uitat de noi??? mai repede cu traducerea.Va multumesc

  RăspundeţiȘtergere
 34. nu am uitat , nu eu ma ocup cu traducerea intelegeti , eu doar il postez .

  RăspundeţiȘtergere
 35. Prima parte din ep.46 nu merge...fisier lipsa.

  RăspundeţiȘtergere
 36. IN SFARSIT , DOMNULE STOICA!!!! MAI USOR CU TRADUCERILE ASTEA, STATI MAI INCET, PROBABIL CEI DE LA CEL MAI ........... POST TV V+AU SOLICITAT SA NU MAI TRADUCETI!!! MAI AU PUTIN SI VA AJUNG!!! M+ATI DEZAMGIT !!!! DE FAPT TRAIM IN ROMANIA!!!!

  RăspundeţiȘtergere
 37. pai daca v-am dezamagit nu mai intrati pe blog-ul meu , e foarte simplu

  RăspundeţiȘtergere
 38. ...acum ep.46 este cu traducere dar tot nu se poate vedea.De ce ?!
  Tarziu v-am descoperit ,dar si cand am facut-o...!!!!FELICITARI!Multa sanatate,mult succes in tot ce intreprindeti,va urez din tot sufletul!

  RăspundeţiȘtergere

 
Top